Pokud tápete nad tím, jak si takovou zdravou večeři připravit snadno a rychle, my vám poradíme.
Zdravé večeře by měly být především vyvážené, to znamená plné živin, které naše tělo potřebuje. Zároveň by to měla být taková jídla, která nejsou těžká a tučná, jelikož se náš metabolismus na večer zpomaluje, a trávíme tak mnohem pomaleji.
Pro přípravu komplexní zdravé večeře vám bude stačit maximálně půlhodinka v kuchyni a několik zdravých ingrediencí, například:
Aby bylo sójové maso chutnalo opravdu dobře, jako první ho zalijte horkou vodou, ve které ho nechte chvíli odstát a pak vodu vylijte. Díky tomu nebude sójové maso mít moučnou chuť. Poté ho vařte ve vroucí vodě 15 až 20 minut a můžete přidat trochu vývaru, aby sójové maso získalo lepší chuť. Jakmile budete mít sójové maso uvařené, zceďte vodu a vymačkejte zbytek vody. Dále pokračujte jako s klasickým masem.