Článek Bulgur

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Bulgur

27. 03. 2017 - 09:36

wien n: Na bulguru se mi taky moc libi, ze se nemusi varit, nadruhou stranu obsahuje lepek a tak ho delam jen malokdy. Nejcasteji misto ryze pouzivam jahly.

27. 03. 2017 - 11:39

tipynakazdyden: Ahojky, díky za komentář. Je super, že je dnes na trhu velká nabídka, čím obohatit jídelníček. Naštěstí doma všem chutná, co uvařím. Přeji ti hezký den, Wien

---
tipynakazdyden.pise.cz

27. 03. 2017 - 22:29

lenča: Míváme ho ve škole a tam mi moc nechutná, ale asi hodně záleží na zpracování

---
hrubalenka.blog.cz

28. 03. 2017 - 12:00

tipynakazdyden: Ahojky Leni, já nové potraviny teprve poznávám a do jídelníčku zařazuji. Co se týká školní jídelny - vše chutná tak nějak jinak, vidˇ?http://www.pise.cz/blog/images/f_s17.gif

---
tipynakazdyden.pise.cz