Kefír z tibetské houby

25. únor 2017 | 10.55 |

Kefírová kultura pochází z kavkazských hor a její stáří se odhaduje až na neuvěřitelných 5 000 let

Tibi krystaly jsou známy pod názvem japonské mořské krystaly, živá zrnka, nebo-li také vodní kefír. Je nejen zdravým, ale i chutným a v letních měsících osvěžujícím nápojem.
Už v dávném Řecku se vědělo, že naše zdraví záleží z velké části na stavu našich střev, které mají vliv na stav mysli, náladu, celkové zdraví i imunitu. Probiotika udržují správnou mikroflóru a zažívání, jsou to přátelské bakterie zažívacího traktu.

Výborným zdrojem výživných látek a bifidobakterií je TIBETSKÝ kefír - unikátní fermentovaný nápoj z mléka - jeden z nejlepších elixírůpro naše zdraví. Zamezuje hnilobným procesům ve střevech, odkyseluje organismus a výborně posiluje imunitní systém.Kefír zlepšuje zdraví našich kostí, je zdrojem vápníku a působí preventivně proti vzniku ostoroporózy. Působí proti zánětlivě, což je nezbytné v prevenci proti astmatu.

           Máte zkušenosti s Tibetským kefírem? Díky za komentáře!

kavkazská houba.jpg

Zpět na hlavní stranu blogu

Komentáře