30. květen 2025 | 07.11 |
Chcete si článek přečíst?
Vypněte prosím blokování reklamy (reklamu už neblokuji), děkujeme.
Jak vypnout blokování reklamy?
Video návod zde: https://www.youtube.com/watch?v=GJScSjPyMb4

Čerstvý hrášek, ředkvičky, krémový sýr s našlehaným máslem a parmazán nejlépe vynikne na opečené bagetě. Koprem nešetřete!
Změklé máslo vyšlehejte s krémovým sýrem a jogurtem. Ředkvičky nakrájejte nadrobno a zlehka promíchejte s připravenou směsí, společně s parmazánem a nasekaným koprem. Osolte, opepřete a nakonec lehce vmíchejte čerstvý hrášek.
- 100 g ředkviček
- 50 g másla
- 50 g parmazánu
- 1 špetka soli
- 125 g čerstvého krémového sýru
- 1/2 hrsti čerstvého hrášku
- 60 g bílého jogurtu
- 1 lžíce čerstvého kopru
- 1 špetka pepře
Energetická hodnota celkem pro 1 porci |
Energie |
1 040,31 kJ |
Bílkoviny |
11,23 g |
Tuky |
21,43 g |
Sacharidy |
3,2 g |
Sůl |
0,96 g |
SAFA |
12,53 g |
Vláknina |
0,65 g |
Cukry |
2,53 g |
Zpět na hlavní stranu blogu