Zeleninová pomazánka s hráškem a koprem

30. květen 2025 | 07.11 |
blog › 
Zeleninová pomazánka s hráškem a koprem

Čerstvý hrášek, ředkvičky, krémový sýr s našlehaným máslem a parmazán nejlépe vynikne na opečené bagetě. Koprem nešetřete!

Změklé máslo vyšlehejte s krémovým sýrem a jogurtem. Ředkvičky nakrájejte nadrobno a zlehka promíchejte s připravenou směsí, společně s parmazánem a nasekaným koprem. Osolte, opepřete a nakonec lehce vmíchejte čerstvý hrášek.
  • 100 g ředkviček
  • 50 g másla
  • 50 g parmazánu
  • 1 špetka soli
  • 125 g čerstvého krémového sýru
  • 1/2 hrsti čerstvého hrášku
  • 60 g bílého jogurtu
  • 1 lžíce čerstvého kopru
  • 1 špetka pepře
Energetická hodnota celkem pro 1 porci
Energie 1 040,31 kJ
Bílkoviny 11,23 g
Tuky 21,43 g
Sacharidy 3,2 g
Sůl 0,96 g
SAFA 12,53 g
Vláknina 0,65 g
Cukry 2,53 g

Zpět na hlavní stranu blogu

Komentáře

 zatím nebyl vložen žádný komentář