29. srpen 2025 | 08.04 |
Chcete si článek přečíst?
Vypněte prosím blokování reklamy (reklamu už neblokuji), děkujeme.
Jak vypnout blokování reklamy?
Video návod zde: https://www.youtube.com/watch?v=GJScSjPyMb4

-
-
-
sůl
-
-
2
lžička thajská červená kari pasta
-
-
-
-
petrželka
-
4
lžíce hořčice
hrubozrnné
-
-
-
2
lžička zázvor
strouhaný
-
2
lžíce limetková šťáva
1
Den předem nakrouhejte zelí na nudličky, osolte a promačkejte rukama. Zakryjte fólií a uložte do ledničky.
2
Ve slané vodě uvařte květák, musí zůstat pevný. Slijte ho a nechte okapat. Po vychladnutí ho rozdělte na malé růžičky. Polovinu prohřejte s kari pastou. Zelí opatrně promíchejte s květákem, paprikou nakrájenou na proužky, nakrájeným řapíkatým celerem, nahrubo nasekanými mandlemi a natrhanou petrželkou a rozdělte do misek.
Zpět na hlavní stranu blogu