jiristratil: Ty musí být dobré! A co je to tam za nimi, nějaká kořalka?
Já Vám prozradím můj štědrovečerní oběd (nevečeřím): K tomu potřebuji konzervu s kousky tuňáku (ne drcené), v olivovém nebo slunečnicovém oleji, brambory, cibuli, česnek, případně ještě rajčata nebo papriku. Jednoduše si uvařím brambory, omastím olejem z konzervy, vyklopím na ně tuňákové maso, posypu nakrájenou cibulí a přidám i kousky česneku. K tomu přikusuji krájené rajče nebo Cherry rajčátka či papriku. No a potom to zapiji tak třemi kousky výborného 12°piva. Nakonec, místo večeře, to mohou být i jablka, banány nebo louskám buráky.
tipynakazdyden: Zdravím, Jiří,
Vaše štědrovečerní menu nezní špatně. Tak atˇ si moc pochutnáte i letos. Co jsme se přestěhovali do Zlína, tak slivovice se pravidelně objevuje v našem baru. Snad byste ji také ocenil! Přeji Vám krásné svátky! Blanka