5. březen 2022 | 07.15 |
Chcete si článek přečíst?
Vypněte prosím blokování reklamy (reklamu už neblokuji), děkujeme.
Jak vypnout blokování reklamy?
Video návod zde: https://www.youtube.com/watch?v=GJScSjPyMb4

Ingredience na 4 porce
- 4-5 velkých brambor
- 2 lžíce oleje
- 2 lžíce krémového jogurtu (Řecký jogurt)
- 1 lžička soli
- 1/4 lžičky feferonek
- 1/2 lžičky máty
- 1/2 lžičky tymiánu nebo koření Zaatar
Celkový čas přípravy: 45 min
- Předehřejte troubu na 200 °C.
- Důkladně smíchejte všechny ingredience na marinádu. Koření si dávkujte dle vaší chuti, ale marináda by měla být lehce slanější.
- Oškrábejte brambory a nakrájejte je jako jablka na příliš tlusté kousky.
- Brambory dobře promíchejte s marinádou a rovnoměrně je rozložte na plech vyložený pečícím papírem.
- Pečte dozlatova (cca 30 minut).
Zpět na hlavní stranu blogu