Komentář, na který odpovídáte

27. 10. 2020 - 10:04
 

adil: Kysané zelí - to jsi mi přípoměla čas mého dětství, když jsme se vlastnoručně vypěstovaným zelím a pak poctivě naloženým zásobili na celý rok. Dobře si pamatuju veškeré dění kolem toho. Krouhání, sůl a kmín, to vše do velkého dřevěného sudu, přihodit pár malých jablíček,když bylo řádně udusáno, zatížit, zakrýt a ve sklepě uschovat. O mnoho let později jsme s mužem zelí také nakládali ale jen do glazovaného zelného soudku, který k tomu slouží. Ten soudek mám ještě schovaný ale zelí už nenakládám.

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.