26. březen 2023 | 09.17 |
Chcete si článek přečíst?
Vypněte prosím blokování reklamy (reklamu už neblokuji), děkujeme.
Jak vypnout blokování reklamy?
Video návod zde: https://www.youtube.com/watch?v=GJScSjPyMb4
110 g žitného chleba
200 g mraženého hrášku
50 g cibule
5 g
My Foods GHĺ Přepuštěného másla
70 g lučiny
120 g polotučného tvarohu (2 % tuku)
½ limety
20 g čerstvé máty
Hrášek povaříme v horké, lehce osolené vodě asi 3 minuty. Poté scedíme a dáme do misky, aby lehce vychladl. Mezitím na přepuštěném másle zpěníme cibulku dorůžova, přidáme k hrášku a opět necháme vychladnout. Tuto směs zakapeme limetovou šťávou, přidáme natrhané mátové listy a rozmixujeme dohladka. Opepříme. Chléb potřeme lučinou smíchanou s tvarohem a přidáme hráškovou pomazánku. Zdobíme limetou, mátou a kuličkami hrášku.
Tip: Pro zpestření můžete hráškovou pomazánku smíchat s tvarohem či lučinou rovnou a přidat také třeba na kostičky nakrájenou šunku.
Zpět na hlavní stranu blogu