30. duben 2023 | 07.35 |
Chcete si článek přečíst?
Vypněte prosím blokování reklamy (reklamu už neblokuji), děkujeme.
Jak vypnout blokování reklamy?
Video návod zde: https://www.youtube.com/watch?v=GJScSjPyMb4

Na salát:
250 g libovolných těstovin (váha v suchém stavu)
2 ks kuřecí prsa (cca 300 g)
2 lžíce oleje
1 lžíce sušených bylinek (rozmarýn, tymián, bazalka nebo provensálské koření)
dle chuti sůl, čerstvě mletý pepř
1 plechovka Bonduelle Mexico (280 g)
Na dip:
150 g kysané smetany
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce majonézy
1 stroužek rozmačkaného česneku
špetka soli
2 lžíce sladké chilli omáčky
POSTUP PŘĺPRAVY
- Maso nakrájíme na kostky 1×1 cm, posypeme kořením, opepříme, zakápneme olejem a necháme přes noc v uzavřené nádobě v lednici. Rozpálíme wok, přidáme maso, osolíme a zprudka restujeme za stálého míchání 5 minut.
- Pak stáhneme plamen a necháme dodělat doměkka dalších cca 10 minut. Těstoviny uvaříme dle návodu a v sítku necháme okapat. Pak je přidáme k masu a promícháme. Zeleninu z plechovky a necháme okapat na sítku. Pak přidáme do pánve a opět promícháme.
- Všechno promícháme a dáme do lednice vychladit.
- Salát můžeme podávat jak teplý, tak vychlazený. Nezapomeňte na ten dip!
Zpět na hlavní stranu blogu