12. prosinec 2023 | 08.37 |
Chcete si článek přečíst?
Vypněte prosím blokování reklamy (reklamu už neblokuji), děkujeme.
Jak vypnout blokování reklamy?
Video návod zde: https://www.youtube.com/watch?v=GJScSjPyMb4

3 bal. smetana ke šlehání
3 ks čokoládky – ledové kaštany
POSTUP PŘĺPRAVY
- Smetanu nalijeme do hrnce a ohřejeme. Dáváme pozor, aby smetana nezačala vřít.
- Když je horká, odstavíme a přidáme na kousky nalámané čokoládky. Mícháním je rozpustíme a necháme vychladnout při pokojové teplotě.
- Vychladlou smetanu odložíme na noc /min. 12 hod./ do lednice a ráno můžeme šlehat. Šleháme jako klasickou šlehačku.
Zpět na hlavní stranu blogu