Šlehačkové cukroví

14. prosinec 2023 | 07.48 |
blog › 
Šlehačkové cukroví

Obsahuje obrázek: Fantastické mini šlehačkové cukroví - Magnilo

Čas přípravy: 

Čas vaření: 

SUROVINY

350 g hladká mouka
250 g hera nebo máslo
200 ml smetana ke šlehání
moučkový cukr na obalení
vanilkový cukr na obalení

POSTUP PŘĺPRAVY

  1. Z mouky, másla nebo hery a šlehačky vypracujeme kuličku těsta, kterou necháme asi hodinu odstát v lednici.
  2. Upečeme při teplotě 150 stupňů asi 8 minut – sledujeme.
  3. Po upečení necháme cukroví trošku vychladnout a pak obalujeme v směsi moučkového a vanilkového cukru. 

Zpět na hlavní stranu blogu

Komentáře

 zatím nebyl vložen žádný komentář