24. duben 2024 | 07.42 |
Chcete si článek přečíst?
Vypněte prosím blokování reklamy (reklamu už neblokuji), děkujeme.
Jak vypnout blokování reklamy?
Video návod zde: https://www.youtube.com/watch?v=GJScSjPyMb4

2 porce
0,5 hrnku pohanky
1 hrnek vývaru
1 cibule
1 mrkev
1 hrst mrazených fazolek
0,5 plechovky kukuřice
0,5 mladé cukety
5 sušených rajčat
worcestr
sůl
pepř
olej z naložených rajčat na pánev
- V hrnci ohřejeme vývar, přidáme propranou pohanku, 10 minut ji povaříme na mírném plameni, pak odstavíme z ohně, pokud po 30 minutách nebude veškerá tekutina vsáklá v pohance, ještě ji krátce povaříme.
Podle chuti dosolíme.
- V pánvi rozehřejeme olej, vložíme na kostičky nakrájenou cibuli a mrkev, restujeme do zlatavé barvy, až pak přidáme fazolky, kukuřici, na kostičky nakrájenou cuketu a rajčata. Osolíme, opepříme a zakápneme worcestrovou omáčkou.
- Doměkka restovanou zeleninu smícháme s hotovou pohankou.
Zpět na hlavní stranu blogu