14. květen 2024 | 07.34 |
Chcete si článek přečíst?
Vypněte prosím blokování reklamy (reklamu už neblokuji), děkujeme.
Jak vypnout blokování reklamy?
Video návod zde: https://www.youtube.com/watch?v=GJScSjPyMb4

| 2 |
plechovky červených sterilovaných fazolí |
| 1 |
malá plechovka sterilované kukuřice |
| 2 |
barevné sladké papriky |
| 4 lžíce |
čerstvých nasekaných bylinek |
| 2 lžíce |
olivového oleje |
| 2 lžíce |
citronové šťávy |
| |
sůl, pepř
-
Podáváme jako lehký předkrm nebo přílohu ke grilovanému masu společně s bílým pečivem. Fazolový salát můžeme bez problémů připravit s předstihem a skladovat zakrytý v lednici.
-
Fazole i kukuřici scedíme. Papriku očistíme, zbavíme jádřince a nasekáme na drobné kostičky.
-
V míse smícháme fazole s kukuřicí, přidáme nakrájenou papriku a bylinky. Zakápneme olejem a citronovou šťávou. Dochutíme solí a pepřem. Necháme chvíli odležet a podáváme.
-
-
|
Zpět na hlavní stranu blogu