Nejkřehčí vepřové maso

10. červen 2024 | 07.57 |
blog › 
Nejkřehčí vepřové maso

Nejkřehčí vepřové maso s luxusní domácí marinádou – hotové za 30 minut v troubě!

  • 1 kg vepřového masa
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce kečupu
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 lžíce medu
  • sůl
  • olej

Postup

  1. Smíchejte sojovou omáčku s kečupem, hořčicí a medem.
  2. Nakrájejte maso na plátky, přidejte sůl, vložte do misky a zalijte maso připravenou marinádou.
  3. Zapracujte rukama, Pak dejte na několik hodin do chladničky. Když se a vůně promísí, vyjměte z chladničky.
  4. Vložte do plechu, zakápněte trochou oleje, přikryjte alobalem a pečte v předehřáté troubě při teplotě 170 ° C po dobu 30 minut.
  5. Pak alobal odstraňte a dopečte. Máme hotovo! Dobrou chuť!

Sdílejte tenhle báječný recept na křehoučké vepřové maso i s Vašimi přáteli! Určitě si také moc pochutnají! 

zdroj: bidista.com

Zpět na hlavní stranu blogu

Komentáře

 zatím nebyl vložen žádný komentář