10. červen 2024 | 07.57 |
Chcete si článek přečíst?
Vypněte prosím blokování reklamy (reklamu už neblokuji), děkujeme.
Jak vypnout blokování reklamy?
Video návod zde: https://www.youtube.com/watch?v=GJScSjPyMb4

- 1 kg vepřového masa
- 1 lžíce sójové omáčky
- 1 lžíce kečupu
- 1 lžíce hořčice
- 1 lžíce medu
- sůl
- olej
Postup
- Smíchejte sojovou omáčku s kečupem, hořčicí a medem.
- Nakrájejte maso na plátky, přidejte sůl, vložte do misky a zalijte maso připravenou marinádou.
- Zapracujte rukama, Pak dejte na několik hodin do chladničky. Když se a vůně promísí, vyjměte z chladničky.
- Vložte do plechu, zakápněte trochou oleje, přikryjte alobalem a pečte v předehřáté troubě při teplotě 170 ° C po dobu 30 minut.
- Pak alobal odstraňte a dopečte. Máme hotovo! Dobrou chuť!
Sdílejte tenhle báječný recept na křehoučké vepřové maso i s Vašimi přáteli! Určitě si také moc pochutnají!
zdroj: bidista.com
Zpět na hlavní stranu blogu