Dorty s ovocem jsou velmi oblíbené a dají se skvěle zdobit
I když má každá domácnost své ověřené a oblíbené pohoštění pro návštěvy, vím, že se nová inspirace vždycky hodí
mouka
voda
Svíčková, rajská nebo koprová omáčka patří mezi české klasiky, které vždy nejlépe vařily naše babičky. Jejich základem byla hladká mouka, která pokrm zahustila do požadované konzistence. Jak si ale na omáčkách pochutnat a zároveň
2 porce
Potřebujeme:
Šalvěj je známá bylinka především pro svoje
Na pátry a setkání s přáteli nesmí chybět občerstvení. Dají se použít všechny možné suroviny a ingredience, včetně ovoce a
Rebarbora neboli reveň kadeřavá (Rheum rhabarbarum) je silná, až 2 metry vysoká vytrvalá rostlina z čeledi rdesnovitých. Listy vzhledem připomínají zvlněný list řepy, ale řapíky jsou růžové. A právě řapíky jsou žádanou kulinářskou ingrediencí. Na rozdíl třeba od řapíkatého celeru
Frankfurtská omáčka s jasmínovou rýží od Adddy
Ovoce v jakékoliv podobě je osvěžující a nemělo by chybět na žádné akci či oslavě. Pokud vše krásně naaranžujete, rodina i hosté
Oblíbené kolageny v prášku
1,2 kg
Kešu ořechy jsou plody ledvinovníku západního
Takové občerstvení jistě ocení i dnešní koledníci