Celer prostě milujeme! Nejen, že je zdravý a nestojí moc peněz, ale navíc z něj připravíte i neuvěřitelné množství dobrot:
S příchodem chladnějších dní pomalu odchází chuť na lehké saláty a tělo si říká o něco vydatnějšího. Máte rádi vepřové sádlo a škvarky? Pak se nechte zlákat třemi recepty na jednoduchou
Těsto na formu o průměru 26 cm
Voňavé cibuláčky: Jednoduché vynikající placky s cibulí a šunkou zdatně konkurují bramborákům
MSM kloubní výživa pro zdravé klouby, zvyšuje jejich
Ať už rajčata řadíte mezi zeleninu, či ovoce, v každém případě jsou surovinou výživnou a velmi chutnou. Byla by tak škoda je opravdu do posledního kousku nezpracovat. Místo toho, abyste z nich připravovali klasický kečup či protlak, můžete z nich vytvořit něco originálnějšího – rajčatovou omáčku.
Švestek je letos dostatek. Můžete péct koláče, sušit je, zavařovat, dělat povidla, ale výbornou volbou je uchovat si toto ovoce
Rajčatová omáčka patří k nejklasičtějším základům nejen italské kuchyně. Přestože existuje nespočet
Jedná se o sušené, řezané květy jírovce maďalu (Aesculus hippocastanum L.). Tento strom je také nazýván jako kaštan obecný nebo kaštan koňský.
Tento jednoduchý recept na dýňové lívance, které jsou ideálním jídlem pro chladné podzimní dny, musíte vyzkoušet. Lívance voní a chutnají po dýni a doslova vás dostanou svou nadýchanou konzistencí,
Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný
Jak připravit pečená švestková povidla
Jedno ovoce, nespočet výhod: 5 důvodů, proč byste měli jíst fíky každý den
Fíky jsou oblíbené letní ovoce.
Dorty se zvířátky děti určitě ocení